Den sterkestes rett

Den sterkestes rett – YouTube

Click to view on Bing4:05

Oct 11, 2011 · Villrein på Ringebufjellet. This feature is not available right now. Please try again later.

Author: Berit Bl

Den Sterkestes Rett – YouTube

Click to view on Bing4:17

Feb 01, 2017 · Den Sterkestes Rett er en allegorisk krimhistorie om forholdet mellom godt og ondt. Den handler om kompisene Jo og Jørn, som skal betale tilbake penger de lå Den …

Author: Iver Neset

Den sterkestes rett – Norges siste viking on Vimeo

Click to view on Bing1:04

Jan 26, 2013 · This is «Den sterkestes rett – Norges siste viking» by Ole Andreas Finseth on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Author: Ole Andreas Finseth

Den Sterkestes Rett (2017) – IMDb

Directed by Iver Neset. With Edvard Løvold Gaukstad, Magnus Meling, Oskar Taha Roof. An allegorical story of two young men with conflicting ideals.

Den Sterkestes Rett (2017) – Release Info – IMDb

Den Sterkestes Rett (2017) on IMDb: Movies, TV, Celebs, and more

Om rettferdighet: Utdrag fra Platons “Staten” – Skriptoriet

Sokrates: […]vi sa det var rett å gjøre godt mot en venn, men ondt mot en fiende. Nå vil du at vi […] skal si at det er rett å gjøre godt mot en venn hvis han er god, men å skade en fiende hvis han er ond. [Polemarchos]: Ja, slik mener jeg at det blir riktig uttrykt.

Allieverwas | Archive of Our Own

Her gjelder den sterkestes rett både for innsatte og ansatte. Even jobber hardt for sin plass på rangstigen. Bare synd at han må holde kortene tett til brystet på så mange områder i livet sitt.

Den sterkestes rett – Wikipedia

Den sterkestes rett betegner en tilstand der det er opp til enkeltindividene å ivareta sine egne rettigheter, der det med andre ord ikke er noen samfunnsinstans som verner om samfunnets «svake». Ifølge Thomas Hobbes er den sterkestes rett menneskets eneste rettighet i «naturtilstanden», dvs. i et tenkt samfunn der alle menneskeskapte regler er …

Allieverwas | Archive of Our Own

Livet i fengsel er tøft. Her gjelder den sterkestes rett både for innsatte og ansatte. Even jobber hardt for sin plass på rangstigen.

Imperialismen3sta – Kappløpet av Afrika

Man kan nesten sammenligne det med den kalde krigen, for de som husker den. Bare at her er det flere spillebrikker med. Under den kalde krigen var det jo to store nasjoner som rustet opp og rustet opp for alle var så sykt klare for krig, og begge skulle vise hvem som var sterkest (kappløpet om månen, OL, atomkraft).