Finalebordet i poker-NM klart i natt

NM2018: Finalebordet i årets Main Event er klart! – …

NM2018: Finalebordet i årets Main Event er klart!»> NM2018: Om Poker NM. Relaterte artikler. Posisjonsspill del 3 – Turn og river. 6. august, 2018.

Dette er finalebordet i Main Event i poker-NM 2017 – Poker…

Etter 29 timer og 59 minutters spill var finalebordet i Main Event i poker-NM 2017 klart.Bare natt til lørdag så har du Norges klart beste poker

Klart for finalebord i NM i Poker 2008 | PokerNews

Like etter klokken 1 i natt var det klart for hvilke spillere som skal spille finalebordet i norgesmesterskapet i poker 2008. De ni spillerne er med antallet chips de har med seg inn på finalebordet;

Poker-Felix nær ny stor triumf | Pengespill

Det første finalebordet i årets poker-NM er klart, og Felix Stephensen leder i kappløpet om tittelen.

NM i Poker 2013 Main Event dag 3 – Finalebordet er klart

NM i Poker 2013 Main Event dag 3 – Finalebordet er klart. 2013 Mars 24 PokerNews redaktionen men dem 8 spillerne som klarte finalebordet er sikret minimum €11 510.

Tim Klarpås er norgesmester i poker og én million …

Etter en lang finaledag på Gardermoen ble det klart like etter midnatt natt til Da finalebordet ble Her faller den nervepirrende avgjørelsen i Poker-NM.

Vi Menn Poker – Aktuelt

PLO-turneringen avgjort i natt. Johnsen ny norgesmester! Poker-NM 2016. Ny norgesmester og finalebordet klart. Poker-NM.

Norske Felix videre – skal spille om 68 millioner kroner i

 ·

I natt skal han spille om førstepremien på 68 millioner kroner. – Kun én nordmann har spilt finalebordet: Ingen selvfølge at poker-NM arrangeres i Norge.

Se Felix (24) spille om 68 millioner direkte på VG – VG

 ·

For første gang siden 1997 har en nordmann klart å komme med på med på finalebordet i hovedturneringen i World Series of Poker. 24 år gamle Felix Stephensen er mannen skal forsvare Norges ære. Kun ni spillere gjenstår, og allerede før alvoret starter på Las Vegas-hotellet Rio natt til

Disse åtte kjemper om NM-tittel og milliongevinst

Etter tre lange dager med spill ble til slutt finalebordet i den rekordstore hovedturneringen i Poker-NM klart natt til søndag. Av 1275 håpefulle spillere som tok turen til Dublin, står nå kun åtte stykker igjen når finalen skal spilles.