Forventninger til landsstyremøtet

Disse sakene splitter Frp og Venstre | FriFagbevegelse.no

Mens Frp vil stoppe økte bilavgifter og ha en streng innvandringspolitikk, vil Venstre fortsette det grønne skatteskiftet og ha en rausere innvandringspolitikk.

Forventninger til tekst on Vimeo

Watch video · En kort film med praktiske tips og eksempler knyttet til leseopplæring på 1. trinn.

Begge vil ha helseministeren | FriFagbevegelse.no

Både i Høyre og Frp er det klare forventninger om å ende opp med helseministerposten når regjeringskabalen er ferdig lagt.

REFERAT FRA LANDSSTYRET 22. MARS 2015

Torkil Hvidsten ble valgt til referent. 1. Referater og orienteringer 1.1 Godkjenning av referat fra Landsstyremøtet 21.-22. februar Vedtak: Det utsendte referatet ble godkjent uten endringer. 2. Organisasjonssaker 2.1 Forventninger og ansvar i vervet som Landsstyrerepresentant.

Forventninger — Planetringen BARNEHAGE

Barna kommer til barnehagen hver dag med ulike forventninger om hva barnehagendagen skal bringe. Vi tenker det er fint, og at barna har erfaring med at barnehagen har et allsidig tilbud.

Forventninger til KICK on Vimeo

To undervisere på Roskilde Tekniske Skole fortæller om deres forventninger til KICK.

Forventninger – Home | Facebook

For at få indfriet dine mange forventninger til din sommerferie, er det vigtigt at du afstemmer dem med din partner, børn eller rejseven,

Hva er dine forventninger til sommeren? – NRK …

Hva er dine forventninger til sommeren? Se den splitter nye sommerepisoden av Hytteliv i NRK TV☀️: https://tv.nrk.no/serie/hytteliv

LOKALE LØNNSFORHANDLINGER: HØSTENS STORE

Mine forventninger til samlingen ble innfridd til gangs, og jeg håper at de frammøtte hadde et like bra utbytte. Tilbakemeldingene i etterkant tyder i hvert fall på det. Utfordringen for meg og styret vil være å gjøre neste samling like bra, …

Les Profilen nr. 1 2014 – SlideGur.com

Rune Horgmo, leder AVYO avd. Sør-Trøndelag: – Vi har jobbet videre med innspillene til tariff fra seminardelen på landsstyremøtet i november, og etter høringsrunden fra medlemmene jobbet vi videre med responsen fra dem. Lønn og tariff er tema som opptar mange, og engasjementet og tilbakemeldingene er absolutt til stede.