Hå gamle prestegård [offentlig utsmykking] –

Hå Gamle Prestegard

Kunst- og kulturhistorisk utstilling om grafikk AVTRYKK – grafikk mellom kinesisk blokktrykk og dataprint

Hå Gamle Prestegard – Home | Facebook

Hå Gamle Prestegard, Nærbø. 7,386 likes · 107 talking about this · 3,351 were here. Art Gallery

4.7/5(94)

Hå Gamle Prestegard – Galleri in Nærbø, Hå – Region

Hå gamle prestegard var embetsmannsbolig, prestegård, administrasjons- og kultursenter allerede for flere hundre år siden. Kunst- og kultursenter med permanente og skiftende utstillinger.

Hå gamle prestegard – Wikipedia

Hå gamle prestegard er en tidligere prestegård som er gjort om til et moderne kunst- og kultursenter. Prestegården på Hå ligger vest for Nærbø i Hå, og er fra 1637.

Hå Gamle Prestegard – visitnorway.no

Hå gamle prestegard var embetsmannsbolig, prestegård, administrasjons- og kultursenter allerede for flere hundre år siden. Kunst- og kultursenter med permanente og skiftende utstillinger.

Jærkysten: Orre – Skeie – Hå Gamle Prestegård | …

Det beste er at Hå Gamle Prestegard har opplevelser i fleng, og at de første fire kilometerne nord til Skeie er veldig lettgåtte og kjekke. De neste fem kilometerne i Klepp kommune er derimot usedvanlig strevsomme og ikke bare dårlig tilrettelagt.

Hå gamle prestegard – Obrestad fyr – Varhaug gamle

Jærkysten – Hå gamle prestegård til Varhaug gamle kirkegård skrevet av Kjell Arild Nummedal søn, 02/06/2013 – 18:41 Fotturen mellom Hå gamle prestegard og Varhaug gamle kirkegard går på deler av Kongeveien.

Hå Gamle Prestegard | Sandalsand

Jærkysten: Kongevegen fra Hå gamle prestegård til Varhaug gamle kirkegård: Mange vil nok mene at denne turen er selve juvelen i kronen på Jærkysten. Den har to av de største severdighetene i hver ende, den har mektige rullesteinstrender, høye brattkanter, et stolt fyrtårn, en sjarmerende båthavn, og masse historikk.

Hå Gamle Prestegård – Skeieskogen – fjell-vandring.net

Strekningen fra Hå Gamle Prestegård til Skeieskogen byr også på flotte naturopplevelser. Turen starter fra Hå Gamle Prestegård som er en kunst og kulturinstitusjon i et tradisjonsrikt og verna anlegg, dersom du ønsker å starte fra Skeieskogen er …

Hå Gamle Prestegård – Obrestad Fyr – Obrestad Havn

Vi valgte å starte ved Hå Gamle Prestegård. Turen er meget lettgått, men det er noen bløte partier, så gode sko er en fordel. Du ser fyret på Obrestad straks du starter. Underlaget er blanding av mark og mye steiner.