Her prøver Jerv-Sandstø å smitte Kongsvinger med influensa

Her prøver Jerv-Sandstø å smitte Kongsvinger med influensa

Her prøver Jerv-Sandstø å smitte Kongsvinger med influensa. Arne Sandstø har slitt med influensa, og før kampen mot Kongsvinger prøvde Jerv-treneren å smitte KILs sportsjef, Espen Nystuen, med et saftig kyss.

Influensa – Aftenposten

Her prøver Jerv-Sandstø å smitte Kongsvinger med influensa. Her prøver Jerv-Sandstø å smitte Kongsvinger med influensa. Skiskyting

Influensa – Bergens Tidende – bt.no

Her prøver Jerv-Sandstø å smitte Kongsvinger med influensa Arne Sandstø har slitt med influensa, og før kampen mot Kongsvinger prøvde Jerv-treneren å smitte KILs sportsjef, Espen Nystuen, med et saftig kyss.

Influensa – Aftenbladet.no

Sørvestlandets største regionavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur.

Influensa – FVN

Her prøver Jerv-Sandstø å smitte Kongsvinger med influensa. Her prøver Jerv-Sandstø å smitte Kongsvinger med influensa . Flere influensa-dødsfall i Kristiansand.

Tag – adressa.no

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Bruk skjemaet til høyre, eller: Ring 464 07200 (døgnåpen) Send SMS til 464 07200, kodeord TIPS; Send epost til [email protected]; Dersom du ønsker å tipse sensitivt materiale, kan du benytte vår krypterte tipsløsning her.

Forkjølelse/influensa – 9 ting du MÅ vite | Vitusapotek

For å være sikker på om du har influensa må du få tatt prøver hos lege. Slike prøver tas vanligvis bare i perioder der det er mange som har influensa. 3. Smitte kan begrenses. Forkjølelse og influensa smitter via dråpesmitte fra nysing og hosting eller ved direkte kontakt med smittede personer.

Setevalget avgjør risikoen for smitte – glomdalen.no

Prøver som ble tatt av at den beste måten å unngå smitte på, er å sette seg på en en person med en forkjølelse eller influensa,