Hjertnes kino / Stillinger / Jobbsøker

Scene / Hjertnes kino og kulturhus

Hjertnes kino og kulturhus. Scene; Kino; Om huset; Gavekort; Poster /media/13091/hjertnes-420×600.png?anchor=center&mode=crop&width=420&height=600&rnd

Hjertnes kino – Jobbmuligheter og ledige stillinger

KarriereStart.no – Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Hjertnes kino – Kinokonsulent – Ledige stillinger

Hjertnes kino Hjertnes kino i Sandefjord er en del av Hjertnes kulturhus. Den består av tre saler med henholdsvis 674, 147 og 58 seter. Den største salen er en kombinasjonssal for kino og kultur. I 2015 hadde kinoen et besøk på ca. 94.000. Kinoen er kommunal drevet og organisert som en del av Bibliotek- og kulturhusseksjonen.

Søk / Hjertnes kino og kulturhus

Hjertnes kino og kulturhus. Scene; Kino; Om huset; Gavekort; Facebook; Twitter; Søk. Søk

Hjertnes Eiendom – Eier, utvikler og forvalter av bolig

Hjertnes Eiendom eier, utvikler og forvalter bolig – og næringseiendom. Vi er en aktiv eier med solid økonomi som har opptatt av å ha fornøyde kunder og leietakere. Hjertnes Eiendom eier, utvikler og forvalter bolig – og næringseiendom.

Kultur | Konsert, kino og teater | Tenk Sandefjord

Hjertnes kino og kulturhus. Tre saler og et uteamfi gjør Hjertnes kino og kulturhus til et populært sted for film- og kulturentusiaster. Ledige stillinger;

Søker fremtidige ansatte på Bergen Kino / Bergen Kino …

Søknadsfrist: snarest Arbeidsgiver: Bergen Kino AS Sted: Bergen Hentet fra: AMEDIA Referansenummer: 3449177 Se annonse Stillingsnummer: 1209-2018-06-202 (Oppgis ved kontakt med NAV) Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.

Ledige stillinger – tjenester.nav.no

Dine stillinger; Søketips; Arbeidssøker Her finner du alle offentlig utlyste stillinger i Norge og alle stillinger som arbeidsgiverne selv har registrert på nav.no. Du kan abonnere på søk og få varsel på e-post når det er nye stillinger som passer søket ditt og lagre stillinger som er interessante.