Hvilke hunderase(r) har du/dere?

Finn hunderaser: Lær om hunderasen Finn hunderaser …

Hunderase gir deg oversikten over hvilke hunderaser som passer deg best. Se hvilke hunder som passer best til for eksempel barnefamilier, hvor stor hunden er, eller om den er egnet som vakthund. Alle hunderaser har en søketjeneste hvor man kan søke etter hunderaser basert på kriterier som kort pels, hypoallergeniske egenskaper, …

Hunderaser – Bilder, erfaringer og guide om hunder og …

Hunderase til nybegynner. Vi er et samboerpar i 20- og 30 årene. Samboer har tidligere sprunget i terrenget i sine yngre dager, så tar gjerne mer turer der igjen.

Grønlandshund · Populære Hunderaser · Hvit Schæfer · Liste Over Alle Hunderaser

Hvilke turklær har du og anbefalinger – Alt mulig

Av sko har jeg hatt litt forskjellig, hatt to par lærsko fra viking jeg har vært veldig fornøyd med, usikker på hvilke modeller. Holdbare, behagelige å ha på å ikke minst tette, hele tiden. Og nå har jeg crispi besseggen dame, fornøyd så langt med de også Har hatt en del syntetiske sko også men de synes jeg er utelukkende elendige..

Hesten: Test: Hvilken hest passer deg?!

Jul 16, 2009 · Hvordan oppbygning vil du helst at hesten skal ha? a) At den skal være lang og smal i forhold til størrelsen på kroppen, med langeben. b) Skrånende skuldre, kort rygg og kraftfull bakpart og korte ben med harde hover.

Rasehunder – liste over hunderaser med bilder, video og

På rasehunder.com finner du en oversikt over 600 hunderaser. Vi har bilder og video av de fleste raser. Få tips og les erfaringer fra hundeeiere som kjenner rasen, eller send inn spørsmål og lær mer om en hunderase du ønsker å lære mer om. Rasehund erfaringer. Hos oss finner du tusenvis av erfaringer og tips om ulike rasehunder.

Hvilke betalingsavtaler er vanlig ved parring? – Avl og

Du har fått flere svar om parringsavgiften, så jeg tenkte å svare på det med opphold og reise. Tisper står på forskjellige tidspunkt i løpetiden, altså at en ikke kan sammenligne to tisper for å finne ut når hun skal parres, og hun kan stå til ulik tid på forskjellige løpetider.

Forholdsregler ved skarptrent hund/kat 2. hunderase

De skarptrente hundene jeg har møtt har vært velfungerende familiehunder. (Det har vært schæfere, alle sammen). Eneste forskjell fra andre hunder er at de er mye lydigere.

Finn hunderaser – AlleHunderaser.com

Vennligst benytt skjema for innsendelse av ny rasebeskrivelse dersom du finner feil eller mangler ved beskrivelse av hunderaser. Snakk alltid med oppdretter og kennelklubb før du går til anskaffelse av en valp eller en bestemt hunderase.

Hvilken liten hunderase røyter lite/ingenting? – Kjæledyr

Sep 20, 2015 · Du lurer på mange ting du julius.. Gå til innhold. Kjæledyr; Meny . Forside Siste innlegg Regler Blogger Hvilken liten hunderase røyter lite/ingenting?

Hvilken hund passer som familiehund ? – Dyr – VG Nett …

hvilken hunderase kan passe for oss, har ikke og den forteller hvilke raser som kan passe for dere eller har hofteproblemer. hvor du har det fra at