JAZZ: Jazzkafe hver lørdag

JAZZ: Jazzkafe hver lørdag – Restaurant Lindahl, Quality

Vi gleder oss til Jazzkafe hver lørdag mellom kl. 13.30 – 15.30 på Restaurant Lindahl, Quality Hotel Oseberg i Tønsberg Priser: Medlemmer kr. 50,- / ikke medlemmer kr. 100,- / ungdom inntil 25 år er gratis. Årskontingent medlemskap for 2016 er kr. 200,-

Tønsberg Jazzklubb

Hver uke sender vi ut informasjon om ukens jazzkafe til de som har oppgitt e-postadresse. Dersom du ikke får denne, gi oss beskjed under «kontakt oss» Vi gleder oss til Jazzkafe hver lørdag mellom kl. 13.30 – 15.30 på Restaurant Lindahl, Quality i Tønsberg.

Jazzkafe – Quality Hotel Oseberg -Tønsberg — HVA …

Vi i styret ønsker hver enkelt av dere: Hjertelig velkommen til en «gla’jazz» stund hver lørdag! Besøkende til Jazzklubben har spesialpris på parkering i kjelleren på Quality Hotel Tønsberg og betaler kun kr. 30,- fra ankomst og til konserten er over.

Tønsberg Storband – Home | Facebook

Jazzkafe med Tønsberg Storband m/Jeanette Kristiansen Storbandet består av en gjeng spilleglade storbandentusiaster fra Tønsberg – distriktet. Repertoaret er stort sett det tradisjonelle storbandrepertoaret.

Jazzkafe – Quality Hotel Oseberg — VESTFOLD GUIDE

Vi i styret ønsker hver enkelt av dere: Hjertelig velkommen til en «gla’jazz» stund hver lørdag! Besøkende til Jazzklubben har spesialpris på parkering i kjelleren på Quality Hotel Tønsberg og betaler kun kr. 30,- fra ankomst og til konserten er over.

Røshnes Jazzband – tonsbergjazz.no

Vi i styret ønsker hver enkelt av dere: Hjertelig velkommen til en «gla’jazz» stund hver lørdag! Besøkende til Jazzklubben har spesialpris på parkering i kjelleren på Quality Hotel Tønsberg og betaler kun kr. 35,- fra ankomst og til konserten er over.

Jazzkafe Dash m/Onsum – Jazz i Norge

Han er musiker og pedagog og spiller teatermusikk, rock, klassisk og jazz. Espeseth har turnert for Rikskonsertene og Riksteateret og har arbeidet med både radio og TV. Dessuten har han spilt med Jens Wendelboe, Radiostorbandet, Dizzie Tunes og …

Jazzcafé hver lørdag kl 13.30. Fri entré!

Jazzcafé hver lørdag. Fri entré! Hver lørdag formiddag strømmer byens jazzentusiaster til vår café for å få sin ukentlige dose med musikkglede! Her spiller ulike kjente og …

Kroks-Jazzcafe, Trondheim – Jazz i Norge

Jazz i Norge er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk jazzforum, magasinet Jazznytt og de fem regionale jazzsentrene. Jazz i Norge gir deg nyheter om stort og smått i norsk jazz, konsert- og plateanmeldelser samt oversikt over konserter og plateutgivelser.

Eiendom – Hoved

Første lørdag i mars er det klart for årets første blueskafè, blant annet kommer Arvid Marthinsen med venner. Vi har planer for hver måned fremover. Vi prøver også å tenke litt frempå og ha litt større arrangement som kanskje varer over et på dager, men det er slikt vi sitter og diskuterer, litt fritt luftige planer, sier Johnsen.