[MAT] Rød linsesuppe med quinoa

Rød linsesuppe | Veganmisjonen

* Har du igjen litt linsesuppe fra i går, varm den opp og du har en deilig frokost eller lunch. * Sjekk også ut min oppskrift på herlig lindrende linsesuppe. * Se …

Grøntsagssuppe med quinoa | Mia Sommer

Kog kartofler, gulerødder, løg og quinoa sammen med alle de andre ingredienser undtagen broccoli og peberfrugt. Skær broccolien i mindre buketter og peberfrugten i strimler. Tilsæt broccoli og peberfrugt til suppen, når den har kogt 15 minutter. Lad suppen koge videre 5-10 minutter med broccoli og peberfrugt. Smag suppen til med salt og …

Rød linsesuppe med kokosmælk og lime – Hjemme hos …

Rød linsesuppe med kokosmælk og lime Udgivet 28. januar 2012 | Sidst opdateret 13. december 2016 Denne suppe er skabt med inspiration dels fra en opskrift i Magasinet Mad! 04/11 og dels fra denne opskrift fra Green Kitchen Stories (som desuden er en blog med utrolig flotte billeder, hvis I ikke kender den I forvejen!).

Gott och nyttigt med quinoa – 10 slanka recept! | MåBra

Ersätt ris, pasta eller potatis med quinoa. Tricket ger inte bara nytt liv till favoriträtten, måltiden blir också glutenfri, får lägre GI-värde och mängder av hälsofördelar på kuppen!

æltefrit grydebrød: quinoabrød – kirstenskaarup.dk

æltefrit grydebrød med quinoa. bagt i 1,3 l form . 100 g sort eller rød quinoa. gær som en ært. 2 tsk salt. 1 tsk råsukker. 3 dl koldt vand. 150 g fuldkornshvedemel. ca. 350 g hvedemel. olie til hæveformen . Sæt quinoaen i blød 10 minutter og skyl den. Kog quinoaen i dobbelt mængde vand med et lille drys salt 18-20 minutter.

Opskrifter med quinoa – WebOpskrifter.dk – Slankemad …

Lækre og sunde opskrifter med quinoa – det såkaldte superfrø, som har et højt indhold af protein og er spækket med vigtige vitaminer og gode fedtsyrer.

suppe med quinoa – kirstenskaarup.dk

Skær aspargesene og 2-3 cm lange stykker og kom dem i suppen sammen med ærterne. Lad suppen koge op og sluk for varmen. Tilsæt fløde efter smag, når kartoflerne er møre. Hak persillen og rør den i suppen. Smag godt til med salt og peber og varm suppen op til kogepunktet – eller lad den afkøle og servér den kold.

Linsesuppe med chili – Bodils lille blogg

En tallerken rykende varm suppe smaker godt en kald høstdag. Denne linsesuppa er rask å lage, og den er perfekt å servere som middag til hverdags. Linsesuppe med chili Til 4 personer 2 dl (200g) grønne linser 1 stor skrelt og hakket gul løk 1/2 – 1 rød chili uten frø, skåret i strimler 1…

Avokadosalat med sort quinoa – opskrift på nem og …

Avokadosalat? Få opskriften på verdens lækreste avokadosalat med sort quinoa, der er proteinrigt og mættende. Der er ikke noget bedre end avocadosalat!

Quinoa opskrifter

Quinoa med tomater og tørrede figner. Helstegt perlehøne med quinoa-salat. Oksedeller med mandelhummus og quinoa-salat 30 min. Ærtesalat med rød quinoa.