Mener Reisen til julestjernen­ er ­avkristnet

Sverre Brandt (født 3. mars 1880 i Trondhjem, død 16. …

Reisen til Julestjernen er et norsk skuespill av Sverre Brandt. Det ble oppført for første gang andre juledag i 1924. Historien om Sonja, og hvordan hun til slutt finner igjen julestjernen, har trollbundet barn og voksne i mange generasjoner.

Mener Reisen til julestjernen­ er ­avkristnet – Vårt Land

Kultur. For tiden skal juleklassikeren spilles på ti små og store scener landet rundt. For den som bare kjenner Reisen til julestjernen fra NRKs julefilmmeny, vil det kanskje være overraskende å høre om fortellingens kristne budskap.

Reisen til julestjernen er en norsk eventyrfilm fra 2012

Mener Reisen til julestjernen er avkristnet Vårt Land – 09 Nov 2017 For den som bare kjenner Reisen til julestjernen fra NRKs julefilmmeny, vil det kanskje være overraskende å høre om fortellingens kristne budskap.

Reisen til Julestjernen – NRK Kultur og underholdning

Den 73 år gamle «Reisen til Julestjernen» av Sverre Brandt er tatt mer alvorlig enn vi er vant til i Kjetil Bang-Hansens fortryllende oppsetning. Himmelen er tilbake. Ironien er død.

Reisen til julestjernen – YouTube

May 12, 2016 · Julefortellingen over alle julefortellinger er endelig tilbake på Hovedscenen. Historien om Sonja, og hvordan hun til slutt finner igjen julestjernen, har trollbundet barn og voksne i mange generasjoner, …

Reisen til julestjernen – YouTube

Dec 25, 2017 · Reisen til Julestjernen fra 1976. Reisen til Julestjernen fra 1976. Skip navigation Skulle det dukke opp flere lik er det bare å ringe – Duration:

Ny film: Reisen til julestjernen – NRK Kultur og …

Den nye innspillingen av «Reisen til julestjernen» er en langt mørkere variant enn det vi er vant til å se. Sonja er med, bare ikke like syngende. Den triste kongen er også med, denne gangen spilt av Anders Baasmo Christiansen. I tillegg har en heks sluppet inn i rollebesetningen. Hun er maktsjuk og ondskapsfull, og spillers av Agnes Kittelsen.

Når vi skal tro på alt og alle – Document

Det er en historie om å være god mot andre, noe jeg mener er et allmennmenneskelig budskap. Vi har jobbet for at det ikke skal være ekskluderende, og jeg har villet at det skal være åpent for alle, uavhengig av religion, klasse og kjønn, for på den måten å lage Reisen til julestjernen for vår tid.

Reisen til julestjernen (1976) – IMDb

Dec 03, 1976 · Reisen til julestjernen 1h 32min | Adventure, Family, Fantasy | 3 December 1976 (Norway) A small princess in a small kingdom in Adventureland disappears on Christmas eve.

10/10(1)

Her er årets julestjerner – agderposten.no

 ·

Elise (14) fra Birkeland er klar for å gi oss julebudskapet om å følge sitt hjerte, med nisser, magi og fantastiske kostymer i Reisen til julestjernen. Se video i saken. Elise (14) fra Birkeland er klar for å gi oss julebudskapet om å følge sitt hjerte, med nisser, magi og fantastiske kostymer i Reisen til julestjernen.