møbler som skjuler komponentene og har god plass [Arkiv]

Ny TV-benk som skjuler komponenter – avforum.no

Nov 06, 2009 · Jeg er og på jakt etter en relativt lav og bred benk som skjuler komponentene og med dører som man åpner eller skyver horisontalt. TV’en skal henge på veggen så jeg har ikke behov for noen stolpe til den.

Aannø og du. Skikkelige møbler – PDF – docplayer.me

7 7 stolerleveres i 14 tekstilfarger og 3 hudfarger. Spisebord 615 har plass til 2 ileggsplater på 48 cm, som kan oppbevares i bordet når de ikke er i bruk. Høyde:75 cm Bredde:100 cm. Lengde m/1 plate: 268 cm. Lengde m/2 plater: 316 cm.

Skikkelige møbler – Aannø – Skikkelige møbler

Skikkelige møbler er en god investering. Når vi lager møbler her på Aannø, snakker vi aldri om kvalitet. Vi snakker om gode brukeropplevelser herfra og langt inn i fremtiden.

Bor du trangt? Da trenger du disse møblene – Bolig – …

Møbler som har ulik funksjon på dag- og nattestid synes designeksperten er utrolig praktisk. – Ja, tenk på alle som bor i ettroms- eller studioleiligheter, de trenger jo ikke sitte å se på sengen sin hele dagen om de har et møbel som dette, forklarer Derringer.

Gjesteblogg. Badet – liten plass ingen hindring

En håndkleholder har fått plass over vasken, og stoppekranen er gjemt bak speilet. Legg merke til de elegante belysningseffektene. Cisternekassen er bygget inn og veggen rettet opp, noe som gir plass til to elegante veggnisjer.

Blogg om møbler & interiør – | Side 11 – …

Denne modellen har også et skjørt som skjuler undersiden av sofaen. Dette er avtagbart på lik linje med alle de andre sofaene i innlegget. Denne sofaen er massiv, og står veldig fint alene med elementer som ikke tar stor visuell plass.

Innredning for små hjem – Nettavisen

Møbler med flere funksjoner og løsninger er essensielt om du har liten plass. Dette kan hjelpe til med å skjule, og skaper et renere uttrykk i en liten leilighet. – En sofa kan han mange funksjoner. På dagtid kan den sosialiseres i og brukes som oppbevaringsplass samtidig som den er god å sove i på natten, sier spesialisten.

SIXBONDSTREET.NO | – Blogg om møbler & interiør – | …

– Blogg om møbler men den er der. Man må ha noe som er felles for de ulike komponentene. I tillegg til slitesterkt stoff og god kvalitet, har stolen