Nå går hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm

Nå går hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm – Tu.no

HURTIGTOG STOCKHOLM-OSLO Nå går hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm. Kortere reisetid, flere avganger og bedre komfort.

Nå går hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm – Reise

Nå går hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm Kortere reisetid, flere avganger og bedre komfort. FORSINKET: Søndag kveld ankom det første hurtigtoget mellom Stockholm og Oslo Oslo sentralstasjon åtte minutter etter tiden.

Hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm har vært en …

Hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm har vært en stor suksess: – Ser frem til å øke antallet avganger. 39 prosent vekst.

Hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm er reddet

Hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm er reddet Når arbeidet på Kongsvingerbanen er ferdig, kommer SJ til å øke trafikken på linjen kraftig. Togselskapet kjøper 30 nye hurtigtog med fart på 250 km i timen.

Reise Til Stockholm Med Tog – ZapMeta Søkeresultater

Nå går hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm – Tu.no Fra og med 9. august skal gå tre daglige hurtigtogavganger mellom Oslo og Stockholm.

Raskere til Stockholm med nytt hurtigtog

Vi gir egentlig den viktige forbindelsen mellom Sverige og Norge et miljøriktig alternativ som fullt ut konkurrerer med flyet, sier Crister Fritzson, i det svenske jernbaneselskapet SJ, i en pressemelding. Under åpningen av hurtigtoget X 2000 i Oslo. Fra venstre: Jan Tore Sanner, Ketil Solvik-Olsen og Crister Fritzson.

Flere tar hurtigtoget til Stockholm – DN.no

150.000 har reist med hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm siden det startet opp i august i fjor. 150.000 har reist med hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm siden det startet opp i august i fjor.

Tog Til Stockholm – ZapMeta Søkeresultater

Nå går hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm – Tu.no 150.000 har reist med hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm siden det startet opp i august i fjor.

Kraftig økning for raskere tog Oslo-Stockholm – Reise

Les også: Nå går hurtigtoget mellom Oslo og Stockholm Da hurtigtogene ble satt inn, gikk reisetiden ned med rundt halvannen time til fire og en halv time på de raskeste avgangene, mens tallet på daglige avganger i hver retning økte fra to til tre.

Hurtigtog mellom Oslo og Stockholm er reddet : …

Strekningen Oslo – Stockholm trafikkeres av hurtigtoget X2000 som kjører i 200 km i timen. SJ satser nå ni milliarder kroner på en totalopprustning av X2000-togene og kommer dessuten til å kjøpe 30 nye hurtigtog med fart på 250 km i timen.