Nye Kristiansand kommune

Kristiansand kommune – Nye Kristiansand

Songdalen, Kristiansand og Søgne blir én ny kommune fra 1. januar 2020. Fram til da leder fellesnemnda arbeidet med å etablere den nye kommunen, som skal hete Kristiansand. Camilla Dunsæd blir rådmann i nye Kristiansand fra 1.1.2020.

Nye Kristiansand kommune – Aktuelt fra nye Kristiansand

Nye Kristiansand kommune opprettet nylig en egen Facebook-side. Vi håper dette vil bidra til at vi når både ansatte og innbyggere i Søgne, Songdalen og Kristiansand, slik at kommunikasjon og dialog i prosessen med å bygge ny kommune kan bli best mulig.

Nye Kristiansand kommune – For ansatte

Torsdag 21. juni gikk det ut et høringsnotat som gjelder ansvarsdeling mellom direktørområdene i den overordnede administrative organiseringen for nye Kristiansand kommune, med tilhørende tjenesteområder. Høringsfristen er 17. august kl. 23.59.

Nye Kristiansand kommune – Home | Facebook

Nye Kristiansand kommune · August 10 at 4:58 AM · Vi er godt i gang etter ferien, og gleder oss til å ta fatt på en ny høst med mange spennende oppgaver og muligheter.

Nye Kristiansand kommune – songdalen.kommune.no

Nye Kristiansand med ny nettside Nå er all informasjon om sammenslåingen av Songdalen, Kristiansand og Søgne kommuner samlet på ett sted. Nettsiden www.nyekristiansand.no ivaretar fremover informasjon om …

Nye Kristiansand kommune – Administrative prosjekter

Ny kommune fra 2020. Songdalen, Kristiansand og Søgne blir én ny kommune fra 1. januar 2020. Fram til da leder fellesnemnda arbeidet med å etablere den nye kommunen, som skal hete Kristiansand.

[PDF]

NYE KRISTIANSAND KOMMUNE – …

Innstilling NYE KRISTIANSAND KOMMUNE INNSTILLING – ANSETTELSE AV PROSJEKTLEDER/RÅDMANN Stillingen skal besettes henholdsvis fordi sammenslåingen mellom Søgne, Songdalen og

kommunetvang – arebrenne.no

Innhold også om Marnardal kommune, Nye Lindesnes. Kommunene Søgne og Songdalen ble nedlagt/sammenslått med Kristiansand. kommune(K3) til tross for at: