Reiser og Opplevelser

Reiser og opplevelser

Å reise er å leve, å åpne sansene for nye inntrykk og opplevelser. Man opplever andre kulturer, blir kjent med et annet sted eller lands språk, historie, kulturliv, mat og ikke minst folk. Man kan se tilbake på gode minner og øyeblikk. …

Tone’s reiser og opplevelser

Noen velger å feire jul og nyttår hjemme med familie og venner, andre feirer med en utenlandsreise til ett spennende reisemål. For min del har 2016 vært ett år med mye …

Velkommen | Reiserogopplevelser

Vi viser vei til komfortable hytteanlegg i Hedmark til Kongsvinger og Finnskogen med mystikk og finnekultur. Reiser & Opplevelser as – Reisebyrå – Souvenir

Om oss | Reiserogopplevelser

Reiser & Opplevelser as etablert i 2005 som reisebyrå på bestilling tilbys reiser alle type reiser både inn og utenlandsreiser for hele verden. Charter reiser, Cruise, Hurtigruten, temareiser med buss og fly, all inclusive, og flyreiser.

Reiser & Opplevelser as – Kongsvinger …

Reiser & Opplevelser as – Kongsvinger Turistinformasjon Stasjonssiden posted 9 photos. · 7 hrs · Instagram · De vakre Kongsvinger bruene har forandret seg i løpet av sommeren.

4/5(15)

Reiser & Opplevelser as – Kongsvinger …

Reiser & Opplevelser as – Kongsvinger Turistinformasjon Stasjonssiden posted 4 photos. · 14 hrs · Instagram · vakre akvareller fra kunstner Turid Runden fra Skarnes er til salgs ved Galleri Mallings Plass i Glommengt Kongsvinger.

4/5(15)

Tone’s reiser og opplevelser: Mektige Brasil

Samba, karneval og fotball forbinder vi med dette enorme landet som syder av liv og røre. Få steder er det så store forskjeller mellom fattig og rik, likevel så begeistres man av livsgleden til brasilianerne og fascineres av kontrastene. Med sine 203 millioner er Brasil ett av verdens mest folkerike land.

REISER OG OPPLEVELSER – …

DIKTERUNIVERS OG GRÜNDERVIRKSOMHET Av Nils-Petter Enstad I fjor var det 150 år siden hun ble født, og i år er det 100 år siden hun – som den første kvinne – fikk Nobelprisen i litteratur. Vi snakker selvfølgelig om den svenske forfatteren Selma Lagerlöf, kvinnen som ga oss fortellinger som fremdeles fascinerer, både som bøker og filmer.

Leif`s reiser og opplevelser i Verden

Siste helg før Juleaften og Nina beæret meg med besøk. En fin helg med Marit og Nina er over. Da er det bare å glede seg til julen neste helg.

Tone Mjøberg – Google+

Romania – det er virkelig få land i Europa som er så eksotisk og spennende. Landet som var nærmest lukket inntil for litt over 25 år siden har mye å by på. Her opplever vi ett land i fullt oppsving med vakker natur, fine hoteller, gode restauranter og store kulturskatter. Hit skal man reise nå før den store masseturismen starter.