Salat med søtpotet

Lun salat med søtpotet, grønnkål og fetaost | Maria Uldahl

Ovnsbakt søtpotet; er det det beste som finnes?! Jeg tror kanskje det. Bakt søtpotet smaker ihvertfall veldig, veldig godt. Her blander vi med grønnkål og andre godsaker, og ender opp med en lun salat.

Salaten også menn blir mett av! – Vektklubb

Salat med søtpotet, granateple og feta Massér grønnkål med 1/2 ss olje og legg opp salaten med, byggryn, søtpotet, granateple, pinjekjerner og fetaost.

Kyllingsalat med søtpotet|Oppskrift|Matprat – MatPrat

Rødt, oransje, grønt – og magert! En herlig, fargerik kyllingsalat du kan spise med god samvittighet. Søtpotet og quinoa gjør salaten ekstra mettende.

Salat med søtpotet og jordbær

Oct 10, 2017 · Denne salaten med søtpotet, jordbær og fetaost passer til alle typer fisk, særlig til laks og ørret. Et godt tips er å servere den til grillede laksespyd.

Ratings: 6

Salat med kylling, asparges og søtpotet – NRK Mat

Hjertesalat, asparges og søtpotet i en god dressing. Salaten serveres med kylling stekt i stekeovnen. Dressingen blander du i en høy beholder med stavmikser.

Sprø salat med laks, quinoa, feta og søtpotet – Tara

Jan 23, 2017 · Få oppskriften på en fargerik salat, som du kan nyte til lunsj eller servere til dine gjester som en sprø og mettende forrett.

5/5(1)

Godt.no – Finn noe godt å spise

 ·

Vi inspirerer deg med sesongens råvarer, oppskrifter og historier.

Grønnkålsalat med søtpotet – Vegetarbloggen

Herlig salat med utrolig mye god smak og god næring. Grønnkål og søtpotet er en uslåelig kombinasjon. Næringsrike begge to, og utfyller hverandre godt.

Salat med aubergine og søtpotet – Vegetarbloggen

Lun salat med mettende grønnsaker og smakfulle frukter. Noe av det kjekkeste av alt med å drive med vegetarmat er at vi ikke binder oss noe særlig til “vanlig” måltidsoppbygging.

Krydderbakte søtpoteter med guacamole og frisk salat

Dette er ikke første gangen jeg snakker om denne kryddertrioen i forbindelse med søtpotet, Sammen med litt salat, agurk, tomat,