Sexmisbrukte 16 kvinnelige pasienter på legekontoret:

Sexmisbrukte 16 kvinnelige pasienter på legekontoret

Utenlandske leger begikk flest sexovergrep mot kvinnelige pasienter, viser undersøkelse Dagbladet har gjort.

Kvinnen søkte psykologhjelp etter seksuelle overgrep. …

Sexmisbrukte 16 kvinnelige pasienter på legekontoret: – Jeg vil fortsette som lege. De to kommuniserer også skriftlig på e-post og SMS utenfor timene.

Tolv leger sexmisbrukte 39 pasienter – VG

 ·

39 kvinnelige pasienter utsatt for overgrep av tolv Tolv leger sexmisbrukte 39 pasienter. i Haugesund for å ha forgrepet seg på 16 kvinnelige pasienter.

12 leger sexmisbrukte 39 pasienter – NRK Norge – …

39 kvinnelige pasienter utsatt for overgrep av tolv Tolv leger sexmisbrukte 39 pasienter. i Haugesund for å ha forgrepet seg på 16 kvinnelige pasienter.

12 leger sexmisbrukte 39 pasienter – Bergens Tidende

39 kvinnelige pasienter utsatt for 12 leger sexmisbrukte 39 pasienter. 39 kvinnelige pasienter utsatt for å ha forgrepet seg på 16 kvinnelige pasienter.

Leger sexmisbrukte 39 pasienter – TV2.no

Leger sexmisbrukte 39 pasienter . En av legene ble i februar 2011 dømt til halvannet års fengsel i Haugesund for å ha forgrepet seg på 16 kvinnelige pasienter.

Med legekontoret på innerlomma – slideshare.net

«Hva feiler det deg?» er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter. Med legekontoret på Side 16 17.

Vold og trusler på legekontoret – Legeforeningen

Vold og trusler på legekontoret. for trusler om vold. 14% av de kvinnelige og 9% av de mannlige legene oppga at de i på andre pasienter.