Slik spiller du Vikinglotto

Slik spiller du Vikinglotto | Norsk Tipping

Slik leverer du et systemspill for Vikinglotto: Gå inn på Vikinglotto og klikk på «Systemspill». Under «Ferdigutfylt» kan du velge et av de ferdigdefinerte systemene for å få tilfeldig genererte tall, mens under «Fyll ut selv» kan du selv velge fra 6 til 12 hovedtall og 1 til 8 vikingtall.

Slik spiller du Lotto | Norsk Tipping

Informasjon om Lotto finner du her. Hva er SuperLotto? Forstår du ikke spillet? Ønsker du en oversikt over spilleregler, innleveringsfrister og liknende får du en oversikt her.

Nettlotto – Slik spiller du lotto på nett

Det har aldri vært enklere å spille nettlotto, og det har aldri vært enklere å oppfylle sine drømmer, selv om du selvfølgelig skal ha en god dose flaks for å lykkes. Eurolotto – verdens beste nettlotto. Det er ingen tvil om hvor du bør spille lotto på nett.

Vikinglotto – KLIKK HER for å spille Vikinglotto.

Slik spiller du Vikinglotto. Det er 48 mulige tall å velge mellom, der du skal velge 6 for å fylle ut én rekke. En lottokupong består av 10 rekker,

Lotto – Slik spiller du lotto på nett

Er gevinster fra lotto skattepliktige? Alle lottogevinster fra Norsk Tipping er som kjent skattefrie, men hva med det du vinner hos utenlandske spilltilbydere? Hvis firmaet opererer innenfor EU og gevinsten er vunnet på spill som tilsvarer spill som er lovlige i Norge er gevinsten skattefri (per 10/16).

Slik er du sikret 6 rette – nettavisen.no

Men ved ekstra store jackpotter, slik som dagens lykketallspott i Viking Lotto, er det faktisk mulig å vinne store beløp med en slik fremgangsmåte. Det er en lovlig, men dyr, tungvint og risikabel strategi. Det første du må gjøre, er å skaffe til veie 49.086.048 kroner.

Viking Lotto – Stikker du av med lykketallspotten?

Slik spiller du Viking Lotto. Du skal velge ut 6 tall ut av totalt 48 mulige. En kupong består av 10 lottorekker og koster 50 kroner. Dette er norske satser, og kan variere noe fra de andre landene som er med i det internasjonale samarbeidet.

Slik vinner du hovedpremien – garantert! – Vinn i lotto

Du velger 6 eller 7 riktige tall, avhengig av hvilket lotteri du spiller på, og du blir umiddelbart mangemillionær! Hvor fantastisk hadde ikke det vært?! Finnes det en strategi som kan garantere at du vinner hovedpremien? Ja, det gjør det! For å være 100% sikker på å vinne hovedpremien må du kjøpe alle mulige tallkombinasjoner.

Vikinglotto byr på Norges største pengepremier! Vinn …

Slik spiller du Vikinglotto. Å delta i denne typen lotto er så enkelt som bare det. Du kan enten besøke din tippe kommisjonær, og fylle ut en god gammeldags

Slik lønner det seg å spille Lotto – nettavisen.no

Her kan du spille Lotto og Viking Lotto. I statistikk har man også noe som kalles store talls lov som tilsier at over tid, egentlig mot uendelig, så vil det være slik at alle tall vil trekkes ut like mange ganger.