Steinkjer kommune : Vårtun barnehage- En god start

Steinkjer kommune : Vårtun barnehage- En god start

En trygg og god barnehagehverdag! Velkommen til Vårtun barnehage: Vårtun barnehage er en toavdelings barnehage for barn fra 1 – 6 år. Barnehagen ligger i Heggelia med nær tilknytting til Eggevammen og museumsområdet der.

Steinkjer kommune : Egge barnehage – En god start

Vi i Egge Barnehage ønsker god sommer til alle barn, foreldre og samarbeidspartnere! Vi gleder oss til nytt barnehageår og oppstart med nye familier. Men først litt ferie både for barn og ansatte. Velkommen tilbake i august 🙂 Vi ønsker god sommer med et friskt bilde av et sommerkunstverk.

T; Ag.– «- Steinkjer. $’lln<je? kommune. åpen, Iys og

Steinkjer kommune T; Ag.– «- $’lln<je? åpen, Iys og glad KVALITETSMELDING BARNEHAGE FOR TILTAKSPLAN FOR 1 BARNEHAGER FOR FRAMTIDA! Barnehagen er det første frivillige trinn i et

STEINKJER KOMMUNE KOMMUNEDELPLAN FOR BARNEHAGE …

Visjon Barnehagen – en god start! Hovedmål Barnehagene i Steinkjer skal gi tilbud om barnehageplass til alle som ønsker det. Sammen med foreldrene skal barnehagen ivareta barns behov for trygghet, trivsel, omsorg og utvikling.

Poppellunden Barnehage

Fom 1. august 2015 har alle 4- og 5- åringer som bor i husholdninger med lav inntekt rett til å få 20 timers gratis oppholdstid i barnehage pr uke. Gjelder husholdninger med som har mindre inntekt enn kr 405 000.

Lykke Liten Familiebarnehage

En god start i trygge Velkommen til oss i Lykke Liten Familiebarnehage i Einar Solstads vei 31 på Steinkjer:-) Send oss gjerne en forespørsel eller ta

Steinkjer kommune – Rådgiver barnehage og skole …

Steinkjer kommune – Rådgiver barnehage og Bedriftsidrett Kontorsted Drammen Er du en relasjonsbygger med god forretningsmessig

Lekeområde rasert av kommunearbeid – NRK Trøndelag

Uteområdet ved en barnehage i Steinkjer i Nord-Trøndelag er blitt ødelagt etter felling av trær i området. – Noen har vel tatt i litt for mye, sier kommunen.

Momarka barnehage – Levanger kommune

Personalet i Momarka barnehage ønsker sammen med foreldrene å gi barna en god barndom og en god start [email protected] Momarka barnehage

Bygger og investerer for framtida – Steinkjer-Avisa

– Søndre Egge barnehage: Steinkjer kommune har de siste årene ligget lavt med fikk Odd Birger Grønlis bok om dikteren Einar Solstad en verdig og god start.