Storebror seg deg

Storebror Ser Deg: En Kartlegging av …

Storebror Ser Deg: En Kartlegging av overvåkingspolitiet i Norge og NATO’s hemmelige kupp-planer – Erling Borgen/ John E. AnderssonThis book is in Norwegian.

Skal «storebror» se deg? | FriFagbevegelse.no

Vi har i dag et helt annet samfunn enn for bare få år siden. Alle legger vi igjen elektroniske spor. Alle finnes vi i en database et eller annet sted.

Storebror ser deg: Menneskestyring basert på big data i

Apr 25, 2018 · Storebror ser deg: Menneskestyring basert på big data i Kina – Iterasjoner S2E4 og hvilke samfunnsmessige konsekvenser det kan føre med seg.

Storebror ser deg – Samfunnsveven

Storebror ser deg Tittelen er henta frå romanen 1984 av George Orwell. (Sidan han levde i perioden 1903-1950, er eg nesten sikker på at han ikkje har teke formuleringa frå fjernsynsprogrammet Big Brother.

Storebror et deg – Bergens Tidende – bt.no

Storebror et deg Over 250 år etter at Sogn og Fjordane frigjorde seg frå Bergenhus Amt, fryktar mange at fylket er i ferd med å rykkje tilbake til start.

Storebror ser deg – hva så? – Facebook

(Scroll down for English) Edward Snowdens avsløringer har satt i gang en stor, internasjonal debatt om overvåking. Både i USA og i resten av verden

Savner deg så, kjære storebror – YouTube

Mar 21, 2014 · Savner deg så, kjære storebror Camilla Lien Furuholt. Loading Jeg savner deg så – Hanne Mette – Duration: 4:04. MusicNameless 257,417 views. 4:04.

[PDF]

Storebror ser deg! – media.8ch.net

vil la seg dominere og utbytte av amerikansk kapi-tal, forsøker USA med alle midler å styrte det sit-tende regimet. Det skjer enten gjennom interven-sjoner eller kupp satt i scene av den amerikanske etterretningstjenesten, CIA. NATO-partnerne må nå ta seg tid til å studere den rekke av statskupp eller forsøk på kupp USA har fått i stand.

Folkeaksjonen mot TISA: Storebror ser deg: Personvern …

TISA-avtalen er en udemokratisk avtale vi ikke ønsker Norge skal være en del av. Avtalen bygger ned nasjonale reguleringer og åpner for store private selskaper. TISA omfatter i utgangspunktet alt av tjenester, som utgjør 70 % av verdensøkonomien. Dette dreier seg om den delen av vårt samfunn som vi kaller velferdsstaten.

Storebror ser deg – framtida.no

Politiet vil enno fange opp mange, men det er fullt mogleg å kome seg rundt det. Ein kan til dømes lage mange lag med krypterte samband, via ulike servarar, mellom pcen min og Internett, slik at ein ikkje klarar å spore IP-adressa mi. Ein annan måte er å kjøpe eit kontantkort utanfor EU.