Sykle til jobben aksjonen 2018

Bli med på Sykle til jobben 2018!

Bli med på Sykle til jobben 2018! Aksjonen varer fra 19.april til 17.juni og koster 139,- med mindre din arbeidsgiver betaler, eller du bor i et gratis område. Finn ut om det er gratis der du bor eller jobber.

Sykle til jobben-aksjonen 2018 – VID vitenskapelige …

Det er ikke bare sykling til jobben som gir poeng. All aktivitet kan registreres og teller med i kampanjen, også den du utfører på fritiden! Du kan sykle, gå, spille fotball, svømme, gjøre styrketrening, yoga og all annen aktivitet.

Sykle til jobben 2018 – gratis deltagelse for alle i Lier

Sykle til jobben-aksjonen er en fantastisk mulighet til å skape en fysisk aktiv arbeidsplass. Sykle til jobben er en aktivitetskampanje som går over ni uker og passer for alle! All aktivitet gir poeng og alle kan delta på sitt nivå. Man kan være med på et lag eller delta som enkeltperson.

Sykle til jobben 2018 | Stavanger kommune

19. april starter den landsomfattende Sykle til jobben-aksjonen. Påmeldingen har åpnet, og kommunen spanderer deltakeravgiften på alle innbyggere i Stavanger, Rennesøy og Finnøy. 19. april starter den landsomfattende Sykle til jobben-aksjonen.

Sykle til Jobben – Posts | Facebook

Disse bedriftene leder «Sykle til jobben»-kampanjen Ansatte ved DNVGL på Høvik sykler så svetten renner og leder så langt i Bærum. I Asker er det kommunens egne ansatte som hittil har vært flinkest.

5/5(2)

E-post

Bli med på Sykle til jobben 2018! Aksjonen varer fra 19.april til 17.juni og koster 139,- med mindre din arbeidsgiver betaler, eller du bor i et gratis område. Finn ut om det er gratis der du bor eller jobber.

Sykle – løpe – gå til jobben 2018 | SI aktiv

Sykle – løpe – gå til jobben-aksjonen er et verktøy som skaper samhold og entusiasme om et felles mål. Flotte premier SI aktiv inviterer ansatte i Sykehuset Innlandet til å bli med på vår egen Sykle – løpe – gå til jobben-aksjon.

Sykle til jobben-aksjon er i gang

Torsdag morgen gikk startskuddet for «Sykle til jobben»-aksjonen. Alle som passerte på gang- og sykkelstien i Stangevegen fikk en knekkebrødhilsen med på turen av Ruben Kristiansen fra Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland, Arne Willy Hortmann fra Sykkelbyen Hamar og ordfører Einar Busterud.