Utdanning/undervisning/forskning

Campusutforming for undervisning, forskning, …

Kunnskapsdepartementet bestilte i august 2017 en systematisk kunnskapsoversikt om campusutforming, undervisning, læring, samarbeid og forskning i høyere utdanning.

[PDF]

CAMPUSUTFORMING FOR UNDERVISNING, …

CAMPUSUTFORMING FOR UNDERVISNING, FORSKNING, SAMARBEID OG LÆRING // KUNNSKAPSSENTER FOR UTDANNING | …

Ledige stillinger | Utdanning / Undervisning / Forskning

Se ledige stillinger for Utdanning / Undervisning / Forskning Gå til innhold Gå til hovedmeny Jobbnorge.no trenger JavaScript for at alle funksjonene skal virke.

Ressurssenter for undervisning, fagutvikling og forskning

Undervisningssykehjemmene skal være ressurssentra for undervisning, fagutvikling og forskning i sykehjemmene i den kommunale pleie og omsorgstjenesten innefor sitt geografiske område. Undervisningssykehjemmet (USH) har Kroken sykehjem som kjerneinstitusjon og har også en partneravtale med Omsorgstjenesten Jadeveien.

Drammen Helsepark – Utdanning, Forskning, …

Vår visjon er å skape Europas mest komplette helse- og omsorgsklynge for utdanning, forskning, behandling og næringsutvikling. Det nye sykehuset i Drammen står ferdig i 2024 og blir kraftsenteret i en helseklynge hvor næringsliv, forskning og undervisning møtes for å utvikle fremtidens løsninger innen helse og omsorg.

Ledige stillinger | Utdanning / Undervisning / Forskning

Se ledige stillinger for Utdanning / Undervisning / Forskning. Se ledige stillinger for Utdanning / Undervisning / Forskning. Gå til innhold Gå til hovedmeny.

[PDF]

FORSKNINGSBASERT UTDANNING – Nokut

spre kunnskap og forskning om utdanning og undervisning være til inspirasjon for andre miljøer fremme og ta i bruk FoU-basert undervisning

Undervisning mot diskriminering – forskning.no

En slik undervisning er ifølge forskerne ikke bare problematisk fordi visse elever blir marginalisert. Den er også problematisk fordi elever ikke får nok kunnskap om viktige temaer. Majoritetens praksiser blir sjelden diskutert.