Utenriksminister Børge Brende til Sveits

Børge Brende går av som utenriksminister – VG

 ·

Når Børge Brende (H) trekker seg som statsråd og flytter til Sveits, kan Norge få sin første kvinnelige utenriksminister.

Børge Brende går av som utenriksminister – Aftenposten

Utenriksminister Børge Brende går av som utenriksminister i midten av oktober. Brende har takket ja til å bli president i World Economic Forum (WEF) med hovedkvarteret i Sveits.

Utenriksminister Børge Brende til Sveits – regjeringen.no

Utenriksminister Børge Brende til Sveits Pressemelding | Dato: 21.10.2016 | Utenriksdepartementet Utenriksminister Børge Brende er i Sveits’ hovedstad Bern …

Vurderer å gi Brende karantene – VG

 ·

Utenriksminister Børge Brende (51) kan få opptil et halvt års karantene før han tiltrer som president i World Economic Forum i Sveits. – Prosessen med karanteneutvalget er igangsatt. Utenriksminister Brende vil følge den beslutningen utvalget kommer frem til, sier pressetalsperson Guri Solberg i Utenriksdepartementet til VG.

Tidligere utenriksminister Børge Brende tok opp Frode …

FOTO: Roald, Berit / NTB scanpix Tidligere utenriksminister Børge Brende orienterte ikke norske myndigheter om at han tok opp Frode Bergs sak med den russiske utenriksminister Sergej Lavrov. Her er de fotografert sammen under 70-årsmarkeringen av frigjøringen av Øst-Finnmark i 2018.

Børge Brende blir utenriksminister – Innenriks

Børge Brende blir utenriksminister BLÅBLÅ KABAL: Erna Solberg henter hjem stjernepolitikeren Børge Brende fra Sveits. Brende skal etter all sannsynlighet bli Norges nye utenriksminister.

Utenriksminister Børge Brende går av i oktober – …

Utenriksminister Børge Brende (H) har takket ja til jobben som president i World Economic Forum, men blir sittende som utenriksminister til midten av oktober.

Børge Brende går av som utenriksminister – …

Utenriksminister Børge Brende går av som utenriksminister i midten av oktober. Brende har takket ja til å bli president i World Economic Forum (WEF) med hovedkvarteret i Sveits. Det opplyser statsminister Erna Solberg og utenriksminister Børge Brende på en pressekonferanse fredag.

Vurderer å gi Brende karantene – Nyheter – NRK

Utenriksminister Børge Brende kan få opptil et halvt års karantene før han tiltrer som president i World Economic Forum i Sveits, skriver VG. Et …

Børge Brende får sin lønn – i Davos | steigan.no

Gjennom utenriksdepartementet har Børge Brende kanalisert milliarder av kroner i støtte til de jihadistkontrollerte områdene i Syria. Brende har hele tida stått på kravet om at ”Assad må gå”, helt uavhengig av hva det syriske folket måtte mene om den saken.