Veiledning til deg som skal søke

VEILEDNING FOR DEG SOM VIL SØKE OPPRYKK TIL …

veiledning for deg som vil sØke opprykk til fØrstelektor basert pÅ forskrift om ansettelse og opprykk i undervisnings- og forskerstillinger, kapittel 2, 2-3 framgangsmÅte og kriterier for opprykk til stillinger

Veiledning til deg som skal søke: – Rakkestad kommune

Dersom du ikke får til å søke elektronisk, kan ansatte på servicekontoret vise deg hvor du finner ledige stillinger. Her kan du og få tilgang til Pc.

Veiledning til deg som skal søke: – Råde kommune

Det er bare mulig å søke på stillinger som er utlyst – og du må følge lenken fra stillingsutlysningen for å søke.

[PDF]

Veiledning til kursstøtte

Veiledning til kursstøtte – Hvorfor voksenopplæringsmidler – Hvordan søke kursstøtte – Kva er kriteriene og satsene Det skal være mulig for alle som bor i Norge å bli kjent med og lære kulturuttrykk og folkelige tradisjoner i skapende og trygge fellesskap.

[PDF]

VEILEDNING FOR DEG SOM VIL SØKE OPPRYKK TIL …

utviklingsarbeid som i kvalitet og omfang tilsvarer arbeidsmengde og nivå for en doktorgrad. I bedømmelsen skal kvalifikasjoner innenfor undervisning eller annen pedagogisk virksomhet tillegges stor vekt. Kommentar: Et doktorgradsarbeid er normert til 3 års arbeid innenfor en bestemt fagdisiplin.

BUP Hedmark. En veiledning. for deg som skal til

BUP Hedmark Gjelder fra 1. juni 2011 En veiledning for deg som skal til behandling ved Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk Hedmark Velkommen til BUP Søke

Veiledning til deg som skal søke – Trøgstad kommune

Det er bare mulig å søke på stillinger som er utlyst – og du må følge lenken fra stillingsutlysningen for å søke. Du kan ikke sende søknaden på e-post til noen i …

Veiledning til deg som skal søke – Eidsberg kommune

Du vil motta en e-post som bekreftelse på at din søknad er mottatt. Etter søknadsfristens utløp utarbeides en offentlig søkerliste. Ved begrunnet forespørsel til vårt dokumentsenter/arkiv pr. epost eller telefon kan kommunen vurdere unntak fra offentlighet etter reglene i Offentlighetsloven.

6 tips til deg som skal søke jobb – Masterbloggen

6 tips til deg som skal søke jobb De fleste universiteter og høyskoler tilbyr i dag jobbsøkerkurs, cv-skriving workshop, individuell veiledning.

Prøvingsattest – erklæring fra brudefolket – Skatteetaten

Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt. Skatt forside Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt.